Tartar de salmó
Barregem el salmó amb 50 ml. de suc de llima i amb una mica d'oli, sal i pebre. Macerem uns 30 minuts aproximadament i reservem...
Barregem el salmó amb 50 ml. de suc de llima i amb una mica d'oli, sal i pebre. Macerem uns 30 minuts aproximadament i reservem...
En una paella molt calenta, rostim els pebrots durant 15 minuts o fins que la pell estigui carbonitzada. Després, els introduïm en una bossa de plàstic, segellem, i reservem 5 minuts per suar...
Preescalfem el forn a 180°C. Retirem la polpa de cada carabassa. Saltegem els ingredients en conjunt amb la mantega i l'all; incorporem el formatge tallat en daus, la nata i salpebrem. Omplim les carabasses amb la nostra deliciosa barreja i les introduïm al forn uns 15-20 min.
Per eliminar l'amargor de les albergínies, les rentem bé, les tallem a rodanxes i les col·loquem en una font gran. Afegim abundant sal per sobre i les deixem reposar 30 minuts. Després, les escorrem bé amb abundant aigua i les eixuguem...
Barregem la crema de formatge, la salsa cocktail, l'anet picat, el suc de llimona i la meitat de la ratlladura d'una llimona i afegim el pebre negre acabat de moldre. Remenem el conjunt amb molt afecte...