Bullim el bacallà en una olla i aprofitem la mateixa aigua per a coure les patates...
Ingredients
Elaboració
Bullim el bacallà en una olla i aprofitem la mateixa aigua per a coure les patates.
Afegim les 6 cullerades d'oli d'oliva i les dents d'all en una paella i ho cuinem a foc suau entre 5 i 10 minuts.
Retirem els alls i afegim el bacallà i la patata en la mateixa paella, removem bé per a integrar els elements i que agafin sabor.
Utilitzem la batedora per a triturar tots els elements, inclosos els alls fins a crear una massa espessa i totalment integrada.
Salpebrem la mescla, servim en bols i afegim formatge per a gratinar per damunt.
Introduïm els bols en el forn i gratinem utilitzant la funció “grill”. Uns 15 minuts serà suficient per a que el formatge hagi quedat al punt.
Ingredients
Directions
Bullim el bacallà en una olla i aprofitem la mateixa aigua per a coure les patates.
Afegim les 6 cullerades d'oli d'oliva i les dents d'all en una paella i ho cuinem a foc suau entre 5 i 10 minuts.
Retirem els alls i afegim el bacallà i la patata en la mateixa paella, removem bé per a integrar els elements i que agafin sabor.
Utilitzem la batedora per a triturar tots els elements, inclosos els alls fins a crear una massa espessa i totalment integrada.
Salpebrem la mescla, servim en bols i afegim formatge per a gratinar per damunt.
Introduïm els bols en el forn i gratinem utilitzant la funció “grill”. Uns 15 minuts serà suficient per a que el formatge hagi quedat al punt.