Col·loquem les cloïsses en un bol ple d'aigua i les deixem en remull perquè deixin anar residus de sorra...
Ingredients
Elaboració
Dividim el meló en trossos i reservem un. Pelem la resta del meló, tallem la carn en trossos i el triturem amb una batedora elèctrica juntament amb la nata, la sal, el pebre i l'oli d'oliva verge extra. Colem bé la mescla usant un colador xinès.
Amb l'ajuda d'una cullera "saca bocades", extraiem boletes del tall de meló que hem reservat prèviament.
Repartim la sopa en bols, afegim les boletes de meló i els encenalls de pernil ibèric. Et recomanem saltar-les un parell de minuts en la paella, perquè el toc cruixent li d'un contrast interessant.
Ingredients
Directions
Dividim el meló en trossos i reservem un. Pelem la resta del meló, tallem la carn en trossos i el triturem amb una batedora elèctrica juntament amb la nata, la sal, el pebre i l'oli d'oliva verge extra. Colem bé la mescla usant un colador xinès.
Amb l'ajuda d'una cullera "saca bocades", extraiem boletes del tall de meló que hem reservat prèviament.
Repartim la sopa en bols, afegim les boletes de meló i els encenalls de pernil ibèric. Et recomanem saltar-les un parell de minuts en la paella, perquè el toc cruixent li d'un contrast interessant.