Galette de maduixa
Barregem la farina, el sucre i la sal en un bol. Incorporem la mantega tallada en daus...
Barregem la farina, el sucre i la sal en un bol. Incorporem la mantega tallada en daus...
Tallem la pinya horitzontalment o verticalment, com preferim. La buidem deixant l'escorça exterior intacta...
Primer realitzem el puré de castanyes: posem les castanyes a coure en aigua amb una mica de sal. Les deixem 20 minuts i les retirem. Quan estiguin fredes procedim a pelar-les i aboquem 220 ml de llet per damunt, prèviament escalfada. Incorporem la mantega i deixem que es fongui amb la calor de la llet, afegim un polsim de sal i triturem...
Escalfem previament el forn a 200 °C, amb el ventilador i temperatura en la part superior i inferior...
Tallem les figues de moro per la meitat. Amb una cullera traiem la polpa i la posem en una olla....
Pelem les peres després de rentar-les bé, traiem l'os i les trossegem en daus...
Rentem cuidadosament les mores, especialment si les hem recollit d'un esbarzer. Posem en la liquadora una tassa de gel picat i afegim les fruites, la llet, la mel i l'extracte de vainilla. Liqüem la mescla fins que quedi homogènia...
Tallem la pasta de fulls en tires de punta a punta, és important que la massa estigui a temperatura ambient. Tallem també els préssecs en mitges llunes.
Utilitzem una batedora per a triturar la síndria i emplenem els motlles deixant aproximadament dos dits per a introduir posteriorment el iogurt i el kiwi...
Preescalfem el forn a 180ºC, rentem molt bé els albercocs, els assequem, els partim per la meitat i llevem la llavor. Reservem...